Blog Anđelčića

Pratite naš blog.

Kao mama dva dečaka, višegodišnja mama „kengur“ i savetnica za dojenje Udruženja „Roditelj“ došla sam do različitih otkrića i saznanja, a koja bi mi u trenutku kada su mi bila potrebna, mnogo značila.

Ovaj blog nastaje, ne kao upustvo za roditeljstvo, već kao deljenje mojih saznanja sa roditeljima koja će možda nekome značiti, iz oblasti nošenja i dojenja dece.

Spavanje i dojenje bebe

Spavanje i dojenje bebe

U redu je da se beba budi da sisa u toku noći, ali ukoliko se budi uz jak plač i treba da je smirite pre podoja, pokušajte i da promenite nešto u svakodnevici bebe.

Zašto ne dojiš?

Zašto ne dojiš?

Nakon porođaja mame prolaze kroz rokerkoster emocija i često im mnogo znači podrška i pomoć u prevazilaženju ove emotivne bure. Pre svega od partnera, a zatim i od okoline.  Pozivi i posete rodbine i prijatelja su iz dobre namere, ali nekad se desi da to mami...

Handmade in Serbia

Handmade in Serbia

Polećemo u novu avanturu, još originalniju i uz obećanje da ćemo opravdati poverenje i za vas nastaviti da biramo najkvalitetnije materijale i krojimo najfunkcionalnije modele.

Dojenje nakon godinu dana

Dojenje nakon godinu dana

Svaka mama ima pravo da odabere period do kada će dojiti. Biraju mame i bebe. Ono što je važno jeste da je to pravo svake mame koje niko ne može osuditi i narediti.

Mi šijemo čaroliju, vi je ponesite...

Newsletter