Ne znam kad je počelo.

Možda je počelo sa 12 godina, kad sam prvi put sašila svoju suknjicu na bakinoj mašini koju je mama nasledila…

Možda je počelo mnogo ranije, prelistavanjem maminih i bakinih časopisa za krojenje, pre nego što sam dobila pristup šivaćim mašinama… a toliko sam puta tražila dozvolu za mašinu do te suknjice sa 12 godina.

Možda je počelo i mnogo kasnije, nakon mnogo sašivenih odenih predmeta za sebe, za poklone, decu, prijatelje, nakon rada u tekstilnoj proizvodnji dečije, muške i ženske garderobe…

Kako god da je počelo, odvijalo se postepeno, iskustvo za iskustvom, mašina za mašinom, proizvod za proizvodom. Puno isprobanih materijala, tehnika i modela.

Sada, posle puta koji je za nekoga možda kratak, za nekoga možda dug, a za mene taman da isprobam razne tehnike, materijale i mašine i dođem do najboljih rešenja u izradi proizvoda pre svega za bebe i decu, ali i odrasle.

Uz godine biranja i testiranja materijala i modela, pomoglo mi je iskustvo sa moja dva dečaka ali i mnogo mama i beba koje su testirale i korististile Anđelčiće koji su zbog svega postali autentični, funkcionalniji, dugotrajniji u odnosu na početke.

Nastalo iz radoznalosti i želje, a opstalo zahvaljujući vama, koji ste poklonili svoje poverenje i poneli Anđelčić kreaciju.

Polećemo u novu avanturu, još originalniju i uz obećanje da ćemo opravdati poverenje i za vas nastaviti da biramo najkvalitetnije materijale i krojimo najfunkcionalnije modele.

Vesna